بهترین جراح بینی تهران
جراح بینی تهران : افراد با توجه به موقعیت مکانی خود به دنبال انتخاب بهترین جراح بینی هستند و به دنبال پاسخی برای سوالاتی از قبیل موارد زیر هستند :
- بهترین جراح بینی تهران کیست ؟
- بهترین جراح بینی گوشتی در تهران را چگونه انتخاب کنم ؟
- بهترین جراح بینی تهران چه کسی است ؟
- جراح بینی تهران چه خصوصیتی دارد ؟
جراحی بینی به طور کلی عملی اورژانسی نیست و فردی که تصمیم به عمل جراحی بینی خود دارد زمان لازم را برای تحقیق و بررسی و انتخاب بهترین جراح بینی را خواهد داشت.
خصوصیات جراح بینی تهران
از ابتدایی ترین و اساسی ترین مراحل قبل از جراحی زیبایی بینی انتخاب جراح بینی است و باید در انتخاب بهترین جراح بینی دقت نماییم. از مهترین ویژگی های بهترین جراح بیني این است که سلامت فرد را اولویت کار خود قرار دهد.
جراحی بینی زمانی موفقیت آمیز خواهد بود که جراح بيني یک بینی طبیعی و در عین حال حفظ عملکرد تنفسی و تناسب با دیگر اجزای صورت ایجاد شده باشد.
عمل جراحی بینی باید توسط جراح بینی خوب و باتجربه انجام شود تا توانایی رفع انواع ایرادات را روی بینی های مختلف را داشته باشد و برای داشتن عمل جراحی زیبایی بینی موفق و ایجاد نتایج مطلوب تکنیک های لازم را به کار ببرد.
تناسب بینی از معیارهای زیبایی بینی است این تناسب را می توان در ابعاد و اندازه های مختلف نسبت به دیگر اجزای صورت و آناتومی کلی صورت ایجاد نمود که بهترین جراح بینی به این مورد توجه خواهد نمود.
جراح بینی تهران را چگونه انتخاب کنیم ؟
- ابتدا در سایت های پزشکی مقالاتی را در مورد جراحی بینی مطالعه نمایید تا با توجه به نوع بینی خود با دید بازتر از نتیجه جراحی بینی خود اقدام نمایید.
- از دوستان و آشنایان پرس و جو نمایید یا در اینترنت بهترین جراح بینی تهران را جستجو نمایید و پس از آن لیستی از جراحان بینی تهیه کرده و با مراجعه به سایت پزشکان از میزان تخصص و مدارج علمی و تجارب جراح بینی اطلاع کسب کنید.
- به سایت پزشکان مراجعه نمایید و عکس نمونه کارهای قبل و بعد از جراحی بینی بیماران قبلی را ببینید و از نحوه کار جراح بینی مطلع شوید. برای مشاهده نمونه کارهای دکتر شهریار یحیوی ( جراح بینی تهران ) می توانید به گالری تصاویر یا اینستاگرام ایشان مراجعه کنید.
- به مطب جراح بینی مراجعه کنید و با انجام مشاوره خواسته خود را از انجام جراحی زیبایی بینی بیان کنید، جراح بینی تهران بعد از معاینه بالینی بینی و با در نظر گرفتن نوع و ساختار کلی بینی و انتظار فرد یک دیدگاه کلی از نتیجه جراحی بینی به فرد خواهد داد.
انواع جراحی بینی
جراحی بینی استخوانی
جراحی بینی های استخوانی از ایده آل ترین انواع بینی می باشد به دلیل داشتن پوست نازک و بافت و غضروف مستحکم و غالبا دارای نتایج مطلوب و مورد رضایتی است.
جراحی بینی گوشتی
بینی هایی که دارای پوست ضخیم و بافت و غضروف ضعیفی هستند را بینی گوشتی می گویند و جراحی بینی های گوشتی باید با گرافت گذاری و تقویت غضروف ضعیف انجام شود و نتیجه جراحی بینی های گوشتی غالبا مدل بینی طبیعی است.
جراحی بینی طبیعی
جراحی بینی طبیعی به منظور رفع ایرادات ظاهری بینی انجام می شود به نحوی که نتیجه جراحی بینی طبیعی می باشد و این نوع از جراحی بینی مناسب افرادی است که انتظار تغییرات چشمگیری روی بینی خود ندارند.
جراحی بینی فانتزی
جراحی بینی فانتزی با هدف بینی سربالاتر و کوچک تر انجام می شود که مناسب هر فردی نمی باشد و لازمه داشتن بینی فانتزی داشتن بافت و غضروف مستحکم و پوست نازک و داشتن اجزای صورت کوچک می باشد.
جراحی بینی
جراحی بینی ( رینوپلاستی ) یک عمل زیبایی محسوب می شود که با انجام آن می توان ایرادات و مشکلات ظاهری و داخلی بینی را رفع نمود.
جراحی بینی بهتر است توسط یک متخصص و جراح گوش و حلق و بینی انجام شود.
اقدامات قبل از جراحی بینی
- در جلسه مشاوره قبل از جراحی بینی مراقبت های قبل از عمل بینی و نکات بعد از عمل بینی که فرد باید رعایت نماید تا روند بهبودی زودتر طی شود و نتایج مطلوب کسب نماید.
- اولین اقدام انتخاب جراح بینی است که از اقدامات مهم و سرنوشت ساز می باشد که نقش اساسی و بسزایی در نتیجه عمل بینی دارد.
- بعد از انتخاب جراح بینی به مطب مراجعه کنید و با جراح بینی مشاوره داشته باشید و انتظارات خود را از انجام جراحی بینی بیان کنید.
- جراح بینی آزمایش های لازم را تجویز می نماید و فرد باید آزمایش خون قبل از عمل کردن بینی را انجام دهد و روز عمل بینی همراه خود داشته باشد.
- از داروهایی از قبیل آسپرین و بروفن که موجب اختلال در انعقاد خون می شود، دو هفته قبل از جراحی بینی خودداری کنید.
- از استعمال دخانیات و نوشیدن مشروبات الکلی دوهفته قبل و بعد از جراحی بینی خودداری نمایید.
- در صورتی که بیماری خاصی دارید و داروی خاصی استفده می کنید، جراح بینی خود را مطلع سازید.
- شب قبل از عمل جراحی بینی استحمام نمایید و شام سبکی میل کنید و برای اینکه معده حین عمل خالی باشد به مدت شش تا هشت ساعت از خوردن و آشامیدن پرهیز کنید.
- روز انجام عمل زیبایی بینی همراه یک یا دو همراه یک ساعت قبل از زمان تعیین شده در کلینیک حضور داشته باشید.
مزایای جراحی بینی :
یکی از مهم ترین مزیت های انجام جراحی بینی توسط یک جراح بینی خوب اصلاح نواقص مادرزادی بینی و رفع مشکلات تنفسی است.
از دیگر مزایای جراحی بینی ، افزایش اعتماد به نفس افرادی است که قبل از انجام جراحی بینی از ظاهر بینی خود رضایت کافی نداشته و به علت وجود نقص در بینی شان کمتر در جامعه حضور پیدا می کردند.
چه مشکلاتی با انجام عمل جراحی بینی برطرف می شود ؟
- عدم تقارن سوراخ های بینی
- داشتن قوز روی بینی
- بزرگ بودن سوراخ ها
- دو تکه بودن نوک بینی
- مشکلات تنفسی
- افتادگی نوک بینی
- وجود پولیپ
- دررفتگی تیغه و قرینه نبودن ظاهر بینی
- رفع ایرادات به وجود آمده در جراحی بینی اولیه
- متناسب نبودن فاصله لب با بینی
- رفع شکستگی در اثر ضربه دیدن
- روش های انجام جراحی بینی یا رینوپلاستی
به طور کلی جراحی بینی به دو دسته تقسیم می شود :
روش جراحی زیبایی بینی بسته و باز
-
روش جراحی بینی بسته :
در این روش برشی روی پوست بینی و ناحیه کلوملا ( ناحیه بین دو سوراخ بینی ) ایجاد نمی شود و تمامی برش ها در داخل بینی زده می شود.
-
مزایای جراحی بینی بسته :
التهاب و تورم کمتر و کوتاه بودن دوران نقاهت پس از عمل بینی.
این روش برای بینی هایی که دارای قوز و ایرادات جزئی هستند بهترین روش محسوب می شود. در واقع نتیجه حاصل از انجام جراحی بینی به روش بسته ، بسیار رضایت بخش خواهد بود. در ضمن مدت زمان انجام جراحی بینی به روش بسته ۱۵ الی ۲۰ دقیقه کوتاه تر از روش باز می باشد.
همچنین میزان تورم و کبودی حاصل در این روش کمتر از روش جراحی بینی باز می باشد.
روش جراحی بینی باز :
در این روش جراح بینی یک برش روی ناحیه کلوملا می زند و پوست روی تیغه بینی را بالا نگه می دارد تا دید بهتری داشته باشد و با دقت بیشتری تغییرات را اعمال کند.
مزایای جراحی بینی باز :
داشتن دید بهتر و وسیع تر جراح بینی برای انجام عمل بینی هایی که دارای ایرادات بسیاری هستند و مشکلات تنفسی متعددی دارند جراحی بینی باز روش مناسبی محسوب می شود.
درصد خطای جراح بینی در عمل جراحی بینی باز و قرینه نبودن ظاهر بینی کمتر خواهد بود.
به طور قطع نمی توان گفت که کدام روش برای انجام جراحی بینی بهتر است چرا که با توجه به شرایط بیمار، جراح بینی تشخیص می دهد کدام روش برای انجام عمل بینی مناسب تر خواهد بود.
معایب و عوارض جراحی بینی
با گذشت زمان و پیشرفت علم پزشکی هر ساله از عوارض جراحی بینی کاسته می شود.
عمل زیبایی بینی جزء کم عارضه ترین عمل های زیبایی است که شما می توانید پس از انجام تحقیقات لازم و با انتخاب یک پزشک با تجربه و ماهر در زمینه جراحی بینی با خیال آسوده این عمل را انجام دهید.
هزینه عمل جراحی بینی :
برای تخمین هزینه بایستی هزینه های قبل و بعد از عمل را در نظر بگیرید که با توجه به این شرایط هرینه عمل جراحی بینی بسته به نوع بینی و شرایط افراد، میزان تجربه، مهارت و سابقه کاری جراح بینی و هزینه های مربوط به انجام عمل بیهوشی، اتاق عمل،عکس برداری های لازم و انجام آزمایشات قبل از جراحی بینی متغیر می باشد.
اقدامات بعد از جراحی بینی :
اقدامات و مراقبت های بعد از جراحی بینی را بسیار جدی بگیرید چرا که رعایت کردن و انجام این موارد باعث می شود بهترین نتیجه را از جراحی بینی خود بگیرید.
پس از عمل بینی با بروز موارد زیر حتما به جراح بینی خود مراجعه کنید:
- خونریزی شدید و غیر خونابه ای
- سرگیجه و نداشتن تعادل در حرکت
- حالت تهوع و استفراغ مکرر
- داشتن درد شدید در بینی
- اسهال
- تنگی نفس
- وجود جوش های ریز فراوان در بدن
- تنفس سریع و تپش قلب
مراقبت های بعد از جراحی بینی
- به مدت یک ماه سر خود را با استفاده از چند بالش در زاویه ۳۰ درجه (بالاتر از سطح بدن) قرار دهید.
- تا ۷۲ ساعت بعد از عمل بینی برای کاهش تورم و کبودی از کمپرس یخ مخصوص ( عینک سوئدی ) استفاده کنید و آن را روی گونه ها و اطراف چشم قرار دهید و به هیچ عنوان کمپرس را روی صورت فشار ندهید.
- اگر در ناحیه بینی خود احساس درد داشتید به منظور کاهش و رفع آن از مسکنی که جراح بینی تجویز نموده مصرف کنید و از مصرف الکل همزمان با استامینوفن خودداری کنید.
- تا دو هفته بعد از عمل از کشیدن سیگار، قلیان و مصرف هر گونه مواد مخدر و نیکوتین دار پرهیز کنید.
- از مصرف الکل به مدت چند هفته خودداری کنید چرا که روند بهبود تورم و کبودی را کند می کند.
- حدود ۴ ساعت بعد از عمل بینی می توانید غذا های آبکی و مایعات میل کنید و یک روز بعد جراحی بینی غذاهای نرم مصرف کنید اما به مدت دو هفته از خوردن غذا های سفت که نیاز به گاز زدن و جویدن زیاد دارد خودداری کنید.
- به مدت چند روز بعد از، عمل ترشحات خونابه ای خواهید داشت که جای نگرانی ندارد و تنها با یک گاز استریل پانسمان زیر بینی خود را هر ۶ ساعت یک بار عوض کنید. اما اگر خونریزی به رنگ روشن داشتید این موضوع را جدی بگیرید و به جراح بینی خود مراجعه نمایید.
مراقبت های بعد از جراحی زیبایی بینی
- برای اینکه از خونریزی جلوگیری کنید تا جایی که امکان دارد عطسه نکنید اما در صورت بروز عطسه بالاجبار با دهان باز عطسه کنید.
- از تخلیه ترشحات و فین کردن با فشار زیاد بپرهیزید.
- برای شستشوی بینی از سرم های نمکی استفاده کنید به گونه ای که چسب های بینی خیس نشوند.
- به مدت دو ماه از عینک آفتابی و طبی استفاده نکنید و در صورت لزوم از لنز استفاده کنید.
- تا زمانی که تیغه بینی شما شکل نگرفته است در مکان های شلوغ حضور پیدا نکیند تا به شما ضربه ای وارد نشود که بینی شما آسیب ببیند.
- تقریبا به مدت ۶ الی ۱۲ ماه از بلند کردن اجسام سنگین و حرکات شدید ورزشی خودداری نمایید.
- در حفظ و نگه داری چسب روی بینی خود کوشا باشید چرا که این چسب برای کاهش التهاب و تورم و چسبیدن پوست بینی به تیغه و اسکلت آن بر بروی بینی شما چسبانده شده است.
- محل بخیه را با گوش پاک کن آغشته به آب اکسیژنه تمیز کنید و بعد از آن روی بخیه ها را با پمادی که جراح بینی تجویز نموده چرب نگه دارید. همچنین می توانید داخل بینی را نیز چرب کنید.