جراحی کردن بینی

جراحی کردن بینی

جراحی کردن بینی با هدف برطرف کردن ایرادات و نواقص ظاهر بینی و ایجاد تناسب آن با دیگر اجزای صورت و در عین حال حفظ یا بهبود عملکرد تنفسی انجام می شود. ( جراحی بینی )

بینی در مرکز صورت قرار دارد و کوچکترین تغییر آن زیبایی بقیه اجزای صورت را تحت شعاع قرار خواهد داد به همین خاطر جراحی بینی باید توسط بهترین جراح بینی انجام شود.

افرادی که متقاضی جراحی کردن بینی هستند می توانند نمونه کارهای جراحان بینی را در آرشیو گالری تصاویر سایت یا صفحه اینستاگرام مشاهده نمایند.

جراحی کردن بینی

انواع جراحی بینی

جراحی بینی استخوانی

بینی استخوانی به بینی های گفته می شود که از لحاظ ظاهر دارای برآمدگی یا حالت خم یا به اصطلاح قوز روی پل بینی هستند.

جراحی بینی استخوانی به دلیل داشتن پوست نازک و بافت و غضروف مستحکم جزو ایده آل ترین جراحی های بینی می باشد و نتایج مطلوب و مورد رضایتی را به همراه دارد.

جراحی بینی گوشتی

بینی گوشتی از لحاظ ظاهر دارای حالت پهن و افتاده در قسمت نوک بینی هستند.

عمل جراحی بینی گوشتی جزو مشکل ترین و پیچیده ترین نوع عمل های زیبایی بینی هستند و باید توسط بهترین جراح بینی انجام شود تا نتایج مطلوب را ایجاد نماید.

بینی های گوشتی دارای پوست ضخیم ، بافت و غضروف ضعیفی هستند.

جراحی بینی طبیعی

جراحی بینی طبیعی با هدف داشتن بینی طبیعی انجام می شود و در این نوع از جراحی بینی فقط ایرادات بینی برطرف خواهد شد و تغییرات چشمگیری روی بینی ایجاد نمی شود.

نتیجه جراحی بینی گوشتی بینی جراحی شده طبیعی خواهد بود.

اغلب متقاضیان جراحی بینی طبیعی آقایان هستند چرا که در صدد داشتن بینی طبیعی و حفظ جذابیت مردانه چهره خود هستند.

 

 

جراحی بینی فانتزی

جراحی بینی عروسکی یا فانتزی با هدف داشتن بینی کوچک تر و سر بالاتر انجام می شود.

جراحی بینی فانتزی مناسب هر نوع بینی و هر چهره ای نمی باشد و لازمه اینکه جراحی بینی فانتزی موفقی داشته باشیم این است که بینی جزو ایده آل ترین بینی ها باشد و چهره فرد و اجزای آن عروسکی و کوچک باشد.

مراقبت های بعد از جراحی بینی

بعد از انتخاب یک جراح بینی خوب ، رعایت دستورالعمل ها و نکات مراقبتی بعد از جراحی بیشترین تاثیر را در میزان رضایت بخشی و مطلوب بودن نتیجه به دست آمده از این عمل جراحی دارد. از همین رو باید این نکات مراقبتی را به دقت رعایت نموده و به هیچ عنوان در انجام آن ها کوتاهی نکنید.

  • بیماران باید به مدت ۴ ساعت از خوردن و آشامیدن اجتناب نمایند؛ در ساعات ابتدایی بعد از عمل بیمار به شدت تحت تاثیر مواد بیهوشی بوده و همین امر موجب می شود تا با وارد شدن هرگونه ماده غذایی و نوشیدنی به معده، فرد دچار حالت تهوع شده و استفراغ نماید.
  • طی روزهای ابتدایی بعد از جراحی فقط غذاهای نرم و آبکی میل نمایید؛ مدت زمانی طول می کشد تا بینی در موقعیت جدید خود ثابت شود. از همین رو ممکن است حرکات شدید فک ناشی از جویدن زیاد غذاهای سفت، موجب تشدید تورم و حتی تحت تاثیر قرار گرفتن نتیجه جراحی شود.
  • تا زمان حاصل شدن بهبود نسبی اقدام به مصرف فست فودها و غذاهایی که در پخت آن ها از نمک و ادویه زیاد استفاده شده است نکنید زیرا مصرف این غذاها منجر به شدیدتر شدن ورم بینی تان می شود.
  • توصیه دکتر شهریار یحیوی ، جراح بینی تهران به بیماران است که بیشتر از ۲۴ ساعت را به استراحت مطلق نپردازند زیرا این کار ریسک بروز یبوست در آن ها را افزایش داده و ممکن است موجب لخته شدن خون در پاهای شان شود.

 

 

دیگر مراقبت های بعد از جراحی کردن بینی :

  • رژیم غذایی خود را سرشار از موادغذایی حاوی فیبر زیاد نمایید.
  • از خوابیدن به پهلو، به روی شکم و به طور کلی از خوابیدن و دراز کشیدن در موقعیت هایی که ممکن است بینی تحت فشار قرار بگیرد خودداری کرده، به پشت و به حالت طاقباز بخوابید.
  • به منظور کاهش هرچه سریع تر تورم و همچنین راحت تر نفس کشیدن، هنگام دراز کشیدن و خوابیدن زیر سرتان دو بالشت بگذارید.
  • به مدت ۳ روز، هر نیم ساعت یکبار و هربار به مدت ۱۵ دقیقه بر روی بینی خود کمپرس سرد گذاشته و در ۳ روز بعدی همین کار را با کمپرس گرم انجام دهید.
  • استفاده از لنز طبی بعد از گذشت ۲ هفته مجاز بوده اما افراد باید تا ۲ ماه استفاده از عینک را کنار بگذارند.
  • از مصرف نوشیدنی هایی که حاوی الکل هستند و همچنین دخانیات به مدت ۲ ماه بعد از جراحی خودداری کنید.
  • به هیچ عنوان استفاده از چسب بینی را پشت گوش نیاندازید و غیره.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز دهی
ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها