جراحی زیبایی بینی استخوانی

غالبا جراحی زیبایی بینی استخوانی به منظور برطرف کردن قوز روی پل بینی و ایجاد بینی زیبا ، متناسب با آناتومی چهره فرد انجام می شود. این عمل یکی از زیر مجموعه های جراحی بینی محسوب می شود.

جراحی زیبایی بینی استخوانی

جراحی زیبایی بینی استخوانی

جراحی بینی استخوانی ، یکی از روند هایی است که در حوزه رینوپلاستی در سطح وسیع مورد استفاده می باشد. به طور کلی بینی افراد را می توان به دو دسته بینی های استخوانی و گوشتی تقسیم کرد. البته استفاده از این اصطلاحات ، فقط به منظور ساده تر نمودن درک ویژگی های این دو نوع بینی ، در میان عموم بوده و استفاده از عبارت استخوانی یا گوشتی ، در واقع به معنی وجود منحصراً استخوان یا گوشت در اسکلت بینی نمی باشد.

بینی های دارای غضروف و استخوان محکم ، در گروه بینی های استخوانی قرار می گیرند. در بینی های استخوانی ، وجود برآمدگی به نام قوز ، بر روی پل بینی ، ویژگی بارز آن می باشد. همچنین در این نوع بینی ها معمولا پوست نازک بوده و ناهمواری های اسکلت بینی ، به خوبی قابل مشاهده است.

آیا قوز بینی بر تنفس تأثیر می گذارد ؟

برخلاف انحراف تیغه بینی یا سپتوم ، که یک مشکل درمانی محسوب شده و می تواند بینی شما را کج نشان دهد ، قوز بینی به طور معمول بر روی تنفس تأثیری نمی گذارد. بی نظمی استخوان و غضروف ، در واقع توانایی تنفس را محدود نمی کند.

گاهی تیغه بینی به دلیل وارد آمدن صدمه ، باعث ایجاد قوز شده و می تواند در بینی ایجاد انحراف کند. اما برداشتن قوز بینی ، لزوماً توانایی تنفس شما را بهبود نمی بخشد.

با توجه به اینکه قوز بینی در تنفس اختلالی ایجاد نمی کند ، برداشتن آن یک تصمیم کاملاً شخصی بوده و یک ضرورت درمانی محسوب نمی شود. برداشتن این برآمدگی تنها در صورتی که از شکل بینی خود ناراضی بوده ، و تمایل به تغییر شکل آن داشته باشید ، الزامی می گردد.

 

 

بینی های استخوانی چه ویژگی هایی دارند ؟

بینی از لحاظ ظاهری دارای قوز است و عقابی شکل از لحاظ مشخصات پوستی نازکی دارد که در آن غضروف و بافت بینی قابل رویت می باشد.

از لحاظ ساختارغضروف بینی های استخوانی های مقاوم است و به همین خاطر بهترین جراح بینی قادر به ایجاد تغییرات بیشتری در بینی خواهد بود.

جراح بینی شکل مطلوبی را با توجه به ویژگی های سایر اجزای صورت و حفظ عملکرد طبیعی ایرادات بینی استخوانی را برطرف خواهد کرد.

جراحی زیبایی بینی استخوانی به چه صورت انجام می شود ؟

عمل بینی استخوانی غضروفی بدون جراحی بینی و ایجاد تغییرات استئوتومی قابل انجام نیست. جراح بینی در جراحی زیبایی بینی استخوانی به منظور دستیابی به بافت بینی در قسمت داخل بینی شکاف ایجاد خواهد کرد تا به غضروف و استخوان بینی دسترسی داشته باشد و مقداری از غضروف یا استخوان را تراشیده تا ایراد بینی برطرف شود.

این نکته حائز اهمیت است که انتخاب بهترین جراح بینی از اهمیت بسزایی برخوردار می باشد و جراحی بینی استخوانی طبیعی و بدون عارضه احتمالی در انتخاب خود دقت فرمایید.

گزینه های جراحی بینی استخوانی

گزینه های جراحی زیبایی بینی استخوانی ، شامل رویکردهای جراحی در قالب روند رینوپلاستی می باشد.

رویکرد جراحی بینی باز

جراحی بینی سنتی ، که به آن جراحی بینی باز نیز گفته می شود ، رایج ترین روند برای جراحی بینی استخوانی و برداشتن دائمی قوز ، بعنوان یکی از رایج ترین مشکلات در بینی استخوانی می باشد.

این جراحی تحت بیهوشی عمومی انجام شده و در طی آن ، جراح پلاستیک یک برش کوچک در ستونچه بینی ، واقع در بین دو سوراخ بینی را ایجاد می کند. بدین ترتیب ، نمای کاملی از استخوان و غضروف زیر پوست نمایان شده و پزشک می تواند ، به راحتی بر روی بینی مانور داده و اصلاحات لازم را انجام دهد.

سپس جراح با استفاده از ابزار سنباده مانند مخصوص ، خط بینی را تغییر شکل می دهد. گاهی ایجاد شکستگی های کنترل شده برای تنظیم مجدد استخوان های بینی جهت بهبود شکل آن ، الزامی می باشد. بعد از جراحی بینی باز ، تا یک هفته برروی بینی آتل قرار داده می شود. بهبود کامل به طور متوسط تا ۳ هفته طول می کشد.

جراحی بینی بسته

در جراحی بینی بسته ، برای درمان بینی استخوانی ، جراح پلاستیک به جای ایجاد یک برش قابل مشاهده بر روی ستونچه بینی ، از طریق برش های ایجاد شده در سوراخ بینی ، جراحی بینی استخوانی را انجام می دهد.
این روش نیز تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. البته گاهی در صورت محدود بودن تغییرات لازم ، درمان ، تحت بی حسی موضعی صورت می گیرد. جراح از طریق سوراخ های بینی ، استخوان و غضروف مجاری را اصلاح می کند.
جراحی بینی بسته ، معمولاً به زمان بهبودی کمتری نیاز داشته و بهبود کامل بین ۱ تا ۲ هفته ، پیش بینی می شود.

جراحی زیبایی بینی استخوانی

جراحی زیبایی بینی استخوانی چقدر زمان می برد ؟

مدت زمان جراحی زیبایی بینی استخوانی بسته به تغییراتی که در ساختار بینی ایجاد می شود متغیر است اما به طور معمول عمل بینی حدود ۱ الی ۳ ساعت پایان می یابد.

تفاوت بینی های گوشتی و استخوانی چیست ؟

عمده ترین تفاوت بینی گوشتی و استخوانی میزان ضخامت پوست بینی است.

بینی گوشتی بافت و استخوان ضعیف و ضخامت پوست بینی بالایی دارد در حالی که بینی استخوانی پوست نازک و بافت و استخوان مستحکمی را دارا می باشد.

نتیجه جراحی زیبایی بینی استخوانی نسبت به جراحی بینی های گوشتی مطلوبتر و رضایتمندانه تر است.

مراقبت های بعد از جراحی زیبایی بینی استخوانی

بعد از انجام هر روش جراحی چه با هدف درمانی یا زیبایی فرد ملزم است مدت زمانی را که به آن دوران نقاهت گفته می شود استراحت کرده و یکسری نکات مراقبتی را رعایت نماید. این امر موجب می شود تا مدت زمان بهبودی کوتاه شده، احتمال بروز عوارض خاص تا حد زیادی کاهش یافته و بهترین نتیجه ممکن برای فرد از جراحی بینی حاصل شود.

با توجه به میزان اهمیت این نکات و دستورالعمل ها در ذیل به تعدادی از مهم ترین آن ها اشاره نموده ایم.

تغذیه بعد از جراحی بینی

  1. جراحی بینی تحت بیهوشی عمومی انجام شده و تاثیر ماده بیهوشی از چندین ساعت تا چندین روز در فرد باقی خواهد ماند که میزان این تاثیرات در ساعات ابتدایی در بیشترین حد خود قرار دارد. از همین رو لازم است به مدت ۴ ساعت هیچگونه ماده غذایی یا آشامیدنی مصرف نکنید زیرا ممکن است به دلیل تاثیر ماده بیهوشی دچار حالت تهوع و استفراغ شوید.
  2. بعد از ۴ ساعت و در صورت تشنگی می توانید مقدار کمی آب یا آبمیوه طبیعی بنوشید.
  3. به هیچ عنوان در روزهای ابتدایی که بینی هنوز در موقعیت جدید خود ثابت نشده است غذا و میوه جات سفتی همچون ته دیگ و هویج میل نکنید زیرا هضم این مواد به جویدن بسیار زیاد که توسط فک بالا انجام می شود نیاز دارد. فک بالا نیز به بینی متصل بوده و تکان خوردن بیش از حد آن به بینی فشار وارد می کند. این امر نه تنها می تواند موجب تحت تاثیر قرار گرفتن نتیجه جراحی شود بلکه می تواند منجر به تشدید تورم ناشی از جراحی نیز شود.
  4. مصرف برخی غذاها همچون غذاهایی که در پخت آن ها از نمک و ادویه زیادی استفاده شده است در افزایش تورم بینی موثر هستند از همین رو بهتر است مصرف این غذاها را محدود کرده و رژیم غذایی خود را سرشار از میوه، سبزیجات، ماهی و میگو نمایید.

 

 

دیگر نکات مراقبتی بعد از جراحی بینی

  • هنگام خواب زیر سرتان را با قرار دادن دو بالشت از سطح بدن بالاتر نگه داشته، حتماً به صورت طاقباز و به پشت بخوابید.
  • برای کاهش هرچه سریع تر تورم و کبودی بینی در ۳ روز ابتدایی بر روی بینی خود کمپرس سرد ( ژل یخ ) و در ۳ روز بعدی کمپرس گرم بگذارید.
  • به هیچ عنوان طی چند روز ابتدایی فعالیت و ورزش های سنگین انجام نداده و سر خود را به سمت پایین خم نکنید.
  • حتماً از چسب بینی استفاده کنید و غیره.

هزینه عمل بینی استخوانی

هزینه جراحی زیبایی بینی استخوانی ، بسته به فاکتورهای مختلفی از قبیل دستمزد جراح بینی، هزینه کلینیک و اتاق عمل و میزان ایراد و نوع و ساختار بینی تعیین می شود که در افراد مختلف متفاوت می باشد و بعد از اولین معاینه به فرد گفته خواهد شد.

جستجو کنید

آخرین مقالات

اشتراک گذاری

نظرات

0 0 رای ها
امتیاز دهی
ثبت نام
اطلاع از
guest
0 دیدگاه ها
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها